Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Elliana, 19. nov, 2018
Tiden du liker å kaste bort er ikke bortkastet tid.
Skrevet av cecilia, 21. des, 2017
Nydelige kattene dine, og fin hjemmesiden
E-post:
Skrevet av S. Brungot, 16. okt, 2017
Så deilig å se mange av bildene dine.
Skrevet av somoda, 29. aug, 2016
Enkel og grei hjemmeside! Veldig bra!
Hjemmeside:
Skrevet av Alex f, 30. mai, 2016
Jeg skjønner hvordan virkelig vanskelig det var, egentlig, å se noen du er glad endring rett foran øynene dine. Ikke bare er det skremmende, det kaster saldoen av også.
Skrevet av Tom Christian Digerud Waagsaas, 18. sep, 2014
Hei, mitt navn er Tom Christian Digerud Waagsaas. Jeg og min kone Line Digerud Waagsaas flytter i januar inn på søndre Digerud gård,naboen deres i Frogn. Morsomt å lese historien om Soot og generelt få litt info om dere😀
E-post:
Skrevet av Ingeborg Habel, 18. apr, 2012
Hei! Jeg er innflytter i Rakkestad og har hørt flere historier lokalt fra folk som har gode minner fra Flagghytta. Selv har jeg ingen tilknytning til stedet annet enn at jeg tar en tur oppom hvis jeg er i området, eller tar med en termos med kaffe for å nyte utsikten en søndag. En sjelden utsikt i disse trakter! Samtidig har jeg blitt nysgjerrig på mannen som fikk satt istand dette "anlegget", -en uvanlig og vittig skrue har jeg tenkt :-) Her har han nok hygget seg mens han har puslet rundt med diverse muring, sveising og annet kreativt arbeid. Jeg blir rett og slett i godt humør av å sitte der oppe og se meg rundt!

Derfor ble jeg også så glad for å høre at noen nå tar tak, stedet fortjener virkelig å få et aldri så lite løft. Så kan det bevares i mange år til. Kjempebra! Er det legatet som står for oppussingen? Da er hytta altså i privat eie?
Skrevet av Bjørn Vidar Braathen, 1. aug, 2011
Fantastisk hytte og utsikt! En skam at eiendommen forfaller og "gror" igjen.

Jeg tar gjerne med meg en rive og noen svarte søppelsekker!

E-post:

Nyeste kommentarer

20.12 | 09:27

Hei! Ole Gunnar Soot, født i Oslo 28.06.1898 i Oslo. Sønn av Eyolf Soot og Inga Bjørnson, send mail til soottrond@gmail.com så kan jeg gi deg flere opplysninger

...
21.09 | 12:08

Dette kan jeg hjelpe deg med! Jeg kjente begge to. Men jeg er i Italia, så det må bli etter st jeg er i Oslo igjen, sannsynligvis etter 13.10.
Vennlig hilsen

...
21.09 | 10:48

Hej!
Jag söker förtvivlat uppgifter om Gunnar Soot född 1898-06-28 troligen i Norge. Han var gift 1946-12-19 med änkan Tora* Hildur Hedberg Sooth född 18951109.

...
05.10 | 21:28

Fint sted. Her er det masse historie. Oppussinga er gjort med stil.
Tittelen til bildet sier utsikt vestover. Det korrekte må vel være østover?

...